Ondernemers en particulieren

 

Advocatenkantoor Berden richt zich op juridische dienstverlening voor ondernemers en particulieren. 

 

Expertise personen- en familierecht

 

Advocatenkantoor Berden is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en aangesloten bij de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR). Voor meer informatie zie www.fjr.nu

 

Expertise arbeidsrecht 

 

Advocatenkantoor Berden is tevens gespecialiseerd in het arbeidsrecht en aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) alsook lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Voor meer informatie zie www.vaan-arbeidsrecht.nl.

  

Projectbasis

Advocatenkantoor Berden biedt naast de behandeling van individuele zaken tevens arbeidsrechtelijke ondersteuning op projectbasis. Bijvoorbeeld tijdelijke ondersteuning van de HR-afdeling op arbeidsrechtelijk gebied, begeleiding en doorvoering van reorganisaties, klankbord bij beleidsvoorbereiding op het gebied van arbeidsvoorwaardenbeleid.

 

Arbeidsrechtservice voor ondernemers en HR-professionals

Voor ondernemers en HR-professionals heeft Advocatenkantoor Berden speciale abonnementen ontwikkeld. Voor meer informatie zie www.arbeidsrechtservice.nl

 

Actualiteitencursussen arbeidsrecht/clinics arbeidsrecht

Advocatenkantoor Berden biedt tevens de mogelijkheid om (incompany) actualiteiten-cursussen/clinics op het gebied van het arbeidsrecht te verzorgen voor MKB’ers/HRM-personeel. De actualiteitencursussen/clinics zien niet alleen op het bespreken en bediscussiëren van actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht maar ook op het zo ‘arbeidsrechtproof’ mogelijk inrichten van uw personeelsbeleid c.q. het zo ‘arbeidsrechtproof’ mogelijk inrichten van uw HR-afdeling.

 

Het programma van zo’n actualiteitencursus/clinic kan in overleg met u op maat worden samengesteld. Afhankelijk van de aard en omvang van het programma zullen de kosten hiervoor in overleg met u worden vastgesteld.

 

De actualiteitencursussen arbeidsrecht/clinics arbeidsrecht richten zich op de navolgende doelgroepen:

 

  • HR-professionals die hun kennis van het arbeidsrecht willen opfrissen;
  • Medewerkers van de personeels- of salarisadministratie;
  • Officemanagers met HR als neventaak;
  • Directieleden van midden- en kleinbedrijf die meer van het arbeidsrecht willen weten.